Free songs
Home / Αρθρα / Αναστάτωση στο αντίκρισμα Πόντιου να φτιάχνει δρόμο

Αναστάτωση στο αντίκρισμα Πόντιου να φτιάχνει δρόμο

Αναστάτωση σήμερα στην Πάφο όπου Κύπριοι πολίτες δεν μπορούσαν να κατανοήσουν πώς κάποιος Πόντιος αποφάσισε να φτιάξει τον δρόμο από μόνος του αφιλοκερδώς. «Δεν το χωράει ο νους μου. Μόνο το κράτος μπορεί να κάνει αυτά τα πράματα» ξεφώνησε κάτοικος της γειτονιάς ξεσπώντας σε λυγμούς.

«Καθόμουν σπίτι και παραπονιούμουν για το σύστημα όλη μέρα. Μου είναι αδύνατο να κατανοήσω πώς τούτος ο άνθρωπος πήρε πρωτοβουλία με τοση αυθάδεια. Στο σχολείο μας έμαθαν ότι το κράτος μας φροντίζει, φτάνει να του πληρώνουμε φόρους. Δεν νομίζω να έχει κανένας παράπονο» ανέφερε νεαρός μαθητής συνεχίζοντας να παίζει με το κινητό του.

Σαν Κύπριοι πολίτες γνωρίζουμε ότι χωρίς το κράτος τα πάντα καταρρέουν. Γι’ αυτό φροντίζουμε να καθόμαστε σπίτι στον καναπέ μας και να προσφέρουμε εποικοδομητική κριτική για όλα τα προβλήματα που δημιουργούμε. Είναι αδιανόητο να αναλαμβάνουν οι ιδιώτες να χτίζουν δρόμους! Μόνο το κράτος έχει την τεχνογνωσία να το κάνει και το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά! Στο κάτω-κάτω αν αναθέτουμε σε ιδιώτες να χτίζουν δρόμους τότε θα υπάρχουν μονοπώλια, μίζες και άλλες διαφθορές που δεν συμβαίνουν ποτέ στο έντιμο και διαφανές κρατικό μηχανισμό.

«Οι πολίτες πρέπει να κατανοήσουν ότι χωρίς το κράτος δεν μπορούν να επιβιώσουν» ανακοίνωσε ο Βουλευτής Γιώργος Μεσατζιής. «Δεν μπορεί όποιος θέλει να κάνει ό,τι θέλει. Εμείς ξέρουμε καλύτερα τι θέλει ο Κύπριος πολίτης. Ίσσια-ίσσια που καταφέρνουν να ψηφίζουν οι παραπάνω όι να παίρνουν τζιαι σοβαρές πρωτοβουλίες που επηρεάζουν ζωές. Η ακεραιότητα του λόγου μας και η αξιοπιστία στην δουλειά μας φαίνεται όταν επανεκλεγόμαστε με κάθε ευκαιρία» κατακρίνοντας τον Πόντιο που προφανώς δεν ξέρει τι εστί Κυπριακό σύστημα.

Παρών στο συμβάν ήταν και ο Δήμαρχος της ενορίας ο οποίος ήταν εξαιρετικά κατηγορηματικός. «Μα είναι στραβός ολάν; Δεν βλέπει ότι όλοι οι δρόμοι μας είναι στην τρίχα, τα πεζοδρόμια μας με Ευρωπαικές προδιαγραφές, η οδική κυκλοφορία ρυθμισμένη στην τελειότητα; Tι θέλει να μας πεί τελοσπάντων; Ότι δεν ξέρουμε να κάνουμε την δουλειά μας; Ότι μας πληρώνετε άδικα για να πλώθουμε ούλλη μέρα σε ένα γραφείο;»

Η Αστυνομική παρέμβαση στο συμβάν καθυστέρησε μερικές ώρες λόγω τηλεοπτικών ποδοσφαιρικών υποχρεώσεων. Ο υπεύθυνος του αστυνομικού τμήματος τόνισε ότι είναι απαράδεχτο ο Πόντιος να προκαλεί τόσα προβλήματα σε μια τόσο κρίσιμα αθλητική περίοδο, όταν μάλιστα του έμενε μόνο μια ομάδα για να κλείσει κουπόνι. «Νομίζω είναι καιρός οι αλλοδαποί να εξοικειωθούν με την κυπριακή παράδοση» ανέφερε. «Ειναι απαράδεχτο αυτό που έκανε. Αν θέλει να σάζει δρόμους ας πάει έσσω του».

Ο Πόντιος επιβαρύνθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ για καταστροφή δημόσιας περιουσίας, όπως και επιπλέον πρόστιμο 250 ευρώ επειδή ανάγκασε την αστυνομική δύναμη να έρθει άρων άρων και να παρκάρει σε πάρκινγκ αναπήρων.

- Ακέφαλος

 • Alexandros Georgiou

  Δυστυχώς ρεαλιστικό…

 • Phivos Kyriacou Andreou

  Eutuxws Kapote sunantas k anthrwpous me filotimo!

 • Tasos Anastasi

  μα ειμαστε τελια μαλακες.

 • Mixalis Mixail

  Lampro na tous kapsei j na tous kukurosei.en exumen ypothesi.

Scroll To Top