Free songs
Home / Πολυμεσα / Αφισες / ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

Ξέρουμε και εμείς να ανεβάζουμε ελεηνές πινακίδες.

Κάποτε την Ευρώπη την διοικούσε η Καθολική Εκκλησία με πανομοιότυπο τρόπο που ελέγχει το Ισλάμ τα κράτη της Μέσης Ανατολής. Σε κάποια φάση ο κόσμος απλά εσταμάτησε να στηρίζει τα κοινά επειδή εκατάλαβε ότι οι παπάες εγαλέφκαν τον φόο του κόσμου τζιαι εκάμναν τον ριάλλια. Έτσι, η οργανωμένη πολιτικά θρησκεία, εσταμάτησε να διοικεί την ζωή του κόσμου τζιαι επεριορίστηκε σε ένα μικρό κρατίδιο - το Βατικανό.

Οι απολογητές που είναι ενάντια της αποχής ενναπρέπει να καταλάβουν ότι οποιαδήποτε συνεισφορά με ψήφο, ακόμη και λευκό ή άκυρο, απλά συντηρεί το κατεστημένο. Το ίδιο κατεστημένο όπου διοικούν μεγαλοδικηγόροι, βουλευτές ραλλίστες, οπισθοδρομικοί, αμπελοπουλλοφάγοι, γλάστρες της τηλεόρασης, προπονητές ομάδων ή άτομα που απλά πιερώνουνται 5000 τον μήνα τζιαι δεν κάμνουν τίποτε. Κάθε φορά που πάτε στην κάλπη απλά αλλάσσει ο τσοπάνος τζιαι φυσικά οι ζωές τζιήνων που πουλούν τζιαι την μάνα τους για μια θέση στο δημόσιο.

Η Κύπρος είναι ένα μοναδικό νησί. Μικρό σε έκταση και πλυθησμό αλλά και με πλεονεκτική γεωγραφική θέση, μπορεί άνετα με πρότυπο την ελευθερία τόσο στην κοινωνία αλλά και στην οικονομία, να συγκεντρώσει επενδύσεις απο ξένες εταιρείες. Εταιρείες όπου θα παρέχουν τα βασικά τζιαι σε διοίκηση αλλά τζιαι οικονομικά. Δεν είναι απαραίτητη μια κεντρική αυτοδιοίκηση όπως τούτη της κυβένρησης με τρόφιμους κομματάρχες να συντηρούν το κατεστημένο πίσω που μια κυβερνητική καρέκλα. Δεν έσσιει λόγο να υπάρχουν. Τούτοι απλά φοιτσιάζουν ότι οι επιχειρηματίες εν κατζιοί, τζιαι επειδή εν κατζιοί, κάθουνται τζιαι κανονίζουντα μόνο μαζί τους…

Άρα φκάλλουμεν τον middle man που λαλούμε τζιαι στα business.

Έχουμεν τζιαι λέμεν.

Παιδεία
Ο μέσος Κύπριος, πληρώνει μέσα απο τους φόρους του το έκφυλο μας εκπαιδευτικό σύστημα αρκετά λεφτά για να μπορεί να προσλάβει αποκλειστικό δάσκαλο για το παιδί του.

Οικονομία
Η οικονομία της Κύπρου είναι μηδαμινή και με ελάχιστο αντίκτυπο στις παγκόσμιες αγορές. Τα αθάσσια τζιαι τα τεράτσια δεν είναι ακριβώς αντικείμενο στο NASDAQ. Δεν χρειάζεται καμιά διαρύθμιση άλλη απο την κατάργηση όλων των υφιστάμενων επενδυτικών δυκλίδων που ουσιαστικά υπάρχουν για να συντηρούνται οι τρόφιμοι του κράτους.

Υγεία
Τόσο σκληροπυρηνικό έχει γίνει το σύστημα υγείας όπου καλύτερα θα είναι το κάθε άτομο να πηγαίνει σε ιδιωτικές κλινικές παρά στα νοσοκομεία μας. Επίσης οι συντεχνίες έχουν κάνει τον ιδιωτικό τομέα υγείας πανάκριβο. Μια ελευθεροποίηση στον τομέα της υγείας θα μπορούσε να προσφέρει προσιτή φροντίδα σε όλους. Τα λεφτά που πληρώνει ο μέσος φορολογούμενος για τα νοσοκομεία μας θα μπορούσαν να πάνε σε οργανωμένα ιδιωτικά ταμεία αλληλεγγύης.

Ρεύμα, γκάζι, ίντερνετ
Ιδιωτικοποίηση και άυξηση του ανταγωνισμού. Με τα πάγεια που τους πληρώνουμε απλά φουσκώνουν τους μισθούς τους. Επίσης με την αύξηση της τεχνολογίας ο κάθε πολίτης μπορεί με ελάχιστη επενδυση να είναι ενεργειακά ανεξάρτητος. Με την κάθοδο του γκαζιού θα φκούμε τζιαι κερδισμένοι.

Συγκοινωνίες και Έργα
Εκτός του ότι οι δικοί μας κάμνουν ένα αιώνα να ολοκληρώσουν κάτι, τούτο γίνεται μέσα που συμφέροντα ατόμων που απομιζούν κονδύλια που τον φορολογούμενο. Η κάθε εταιρεία που έρχεται στην Κύπρο θα μπορούσε με ένα πολύ μικρό ποσό να αναβαθμίσει αλλά και να συντηρεί το μικρό μας δίκτυο και ταυτόχρονα να την συμφέρει σαν υποδομή η επένδυση της. Σήμερα πιερώνουμε 10 άχρηστους για να αλλάσει ο ένας που τον άλλον το φκυάρι, να τους πιερώνουμ τόσα τζιαλλότοσα με την δικαιολογία ότι “αυξάνεται η απασχόληση”.

Ψηφίστε Κανέναν. Αναλάβετε υπευθυνότητα τζιαι μόνο έτσι ενναδούμεν ένα νησί ελεύθερο.

Εαν θέλεις να δείς την πιο πάνω πινακίδα μέστην στράτα τζιαι να φκάλεις την αποχή, εξουσία τότε δώκε κατιτις. Όσα παραπάνω συνάξουμεν τόσες παραπάνω πινακίδες θα βάλουμεν
- Papzy

Scroll To Top