Free songs
Home / Αρθρα / Οι βαρώνοι νοσηλευτές

Οι βαρώνοι νοσηλευτές

Ένας από τους λόγους που επικρατεί τούντο κιλίκκι με τους κυβερνητικούς υπαλλήλους - τζιαι πρόσκαιρα με τους νοσηλευτές  - είναι γιατί ο παραπάνω κόσμος καταλάβει οικονομικά όσο καταλάβει κβαντική φυσική.

 
Ο μισθός κάποιου κυβερνητικού υπαλλήλου όπως των κυβερνητικών νοσηλευτών, προέρχεται που το κράτος. Το κράτος για να τους πιερώσει, πιάννει τζιήνα τα λεφτά που τους φόρους. Εάν δεν έσσιει αρκετά λεφτά η οικονομία που τους φόρους, δεν έσσιει λεφτά για τους υπαλλήλους. Δεν παράγει κάτι το κράτος. Τούτο πρέπει να το χωνέψει πολλά καλά ο κόσμος. Ο τουρισμός τζιαι η εξαγωγή τερατσόμελου καλύφκει πολλά βασικά πράματα.
 
Ούλλοι πρέπει να χωνέψουν μια πικρή αλήθεια. Οι κρατικοί υπάλληλοι είναι τρόφιμοι των ιδιωτικών. Εξαρτούνται. Ταίζουν τους. Χωρίς τζιήνους δεν θα υπήρχαν λεφτά για να πιερώνουνται. Δεν θα προσλαμβάνονταν καν.
 
Τζιαι λαλεί ο οικονομικός ποιητής:
“Φορολογείστε τους πλούσιους, ήντα ο Σιακόλας….”
 
Μια εταιρεία δεν την έσσιει ο “πλούσιος”. Τούτο εν ίσως αληθινό όταν αποβλακωνούμαστε μπροστά σε χριστουγεννιάτικες τελενουβέλλες. Εν ωραία τζιαι απλά, αλλά έννεν οικονομικά. Μια εταιρία αποτελείται που μετόχους τζιαι εν υπόλογη τόσο στους υπαλλήλους της αλλά τζιαι σε μεγαλύτερη απήχηση, στην γενική αγορά.
 
Αν φορολογήσεις τους “πλούσιους” εν σαν να φακκάς με την μάτσα πάστην κκελλέ των υπαλλήλων του Σιακόλα - που εν ήδη με τον κατώτατο μισθό, τζιαι που πρέπει να σφήξουν την ζώνη τους για σάσουν τον δικό σου κώλο. Κάθε φορά που κυβερνητικοί όπως τους νοσηλευτές φκαίνουν μέστην στράτα πιερώνει την ο ιδιώτης.
 
Μια μμαθκιά μετά την οικονομική κρίση τούτο ακριβώς επαληθεύει. Οι κυβερνητικοί δεν εκαταλάβαν σχεδόν τίποτε, συνεχίζουν να απειλούν, πιάννουν τζιήνο που θέλουν, τζιαι μετά οι ιδιωτικοί υπάλληλοι βουρούν τίτσηροι μέστα αγγούρκα για να πιερώσουν την νύφη.
 
Εάν θέλεις πάλε σαν οικονομικό λαμόγι να πείς:
“Ε..ε… γιατί εν τους δειούν πιο ψηλό μισθό? αααα άπλειστοι κεφαλαιοκράτες…”
 
…Τότε θα απολυθούν μερικοί ιδιωτικοί για να καλυφτούν τα “δικαιώματα” των τρόφιμων κυβερνητικών.
 
“…Ε ε..τζιαι..ο Σιακόλας τι τα κάμνει τζιηνα ουλλα τα ριάλλια?..Α; ..A;..!!”

Επενδύει τα για να ανοίξουν ακόμα παραπάνω δουλειές. Τούτη εν τζαι η διαφορά των καπιταλιστικών κρατών τζιαι τζιήνων που λιμοχτονούν μέστες στράτες γιατί δεν έσσιει αρκετό επενδυτικό κεφάλαιο. Τούτο εν τζιαι το σημείο που μισάς τον καπιταλισμό που παράπονα μέσα που το… facebook τζιαι το …iphone. Ήντα ωραίος είσαι α;

“E…εε…τζιαι τι γίνεται ρε έξυπνε με τζιήνους που εν μπορούν να πιερώσουν ιδιωτικό νοσοκομείο; A; A;…”

Ναι. Το πιο ελεηνό επιχείρημα. Κατά κάποιο τρόπο ο κόσμος πιστεύκει ότι δεν κρατεί ριάλλια να πιερώσει ένα ιδιωτικό νοσοκομείο που έσσιει στο κάτω-κάτω ένα βιώσιμο οικονομικό μοντέλλο για να ανταποκρίνεται στο μεγαλύτερο μέρος της αγοράς, αλλά έσσιει ριάλλια να πιερώσει κρατικό νοσοκομείο ΣΥΝ ολοκληρη την κυβερνητική τρόφιμη αλυσίδα που γραμματείς, διευθυντές, κόντρα διευθυντές, λειτουργούς, ελεγκτές, κόντρα μάνατζιερ κλπ.

Οξά εν του κουτουρού νομίζετε που η μεγαλύτερη εξέλιξη του Ε.Σ.Υ μέσα σε 20 χρόνια ήταν το Γ. (Γ.Ε.Σ.Υ).

 
Άρα, αγαπητό Κυπριακό βολεμένο. Να είσαι κυβερνητικός νοσηλευτής (που πιθανόν έτσι τζιαλλιώς έμπεικες με το μέσο) τζαί κατεβαίνεις μέστην στράτα τζiαι απειλείς την ζωή των άλλων (κυριολεκτικά) γιατί “θέλεις τζιάλλα”,.. όι απλά δεν δικαιολογείσαι. Θέλεις παίξιμο.
 
Εάν ήσουν σε ιδιωτική κλινική θα επήεννες πίππα-κώλο μέσα σε ένα ανταγωνιστικό προσωπικό για να κρατήσεις την δουλειά σου όπως κάμνει ούλλος ο κόσμος καθημερινά.  Εν θα εσύναες 20 κουρούπεττους για να κάμετε συντεχνία, να κατεβείτε μέστην στράτα, να εκβιάζετε τους πολιτικούς μάστρους σας για να κλέψουν παραπάνω που τον κόσμο επειδή ξέρετε ότι κανένας εν ημπόρει να σας τα κνίσει μέσα που το εγκληματικό εργασιακό μονοπώλιο που εστήσετε. 
 

Τζιαι ποιόν να πατήσετε μέστον λαιμό; Το ιδιωτικό υπάλληλο των 850 ευρώ που σας ταίζει. Που εάν δεν ήταν τζιαμέ πιθανόν να κραούσετε κανέναν βλόκκο σε κανένα supermarket. part time. Αλλά πέτεμου. 75% των νέων δεν θα παν να ψηφίσουν γιατί οι πολιτικοί εν τους βρίσκουν δουλειά. Εν τζιαι θέλει τζιαι πολλήν νουν να καταλάβεις ότι τούτη η κατάντια αρκέφκει που καλομαθημένα τζιαι άχρηστους που βολεύκουνται με το μέσον τζιαι μετά εκβιάζουν για μια ζωή τους παραπάνω για να ζιούν πάστην ράσσιη τους.

Εαν σου βρωμούν ούλλα σκατά, πρώτα θωρείς εάν έσσιεσες πάνω σου.

 

- Papzy

Scroll To Top