Γιατί εψήφισε ο Κυπραίος;

Κανένας δεν ψηφίζει για δημοκρατία, εντιμότητα, την Κύπρο κλπ. Τούτα εν μαλακίες. Ο κόσμος ψηφίζει για να σάσει τον κώλο του πάστην ράσσιη κάποιου άλλου.

Το Λόττο των εκλογών

Πάντα θέλουμε να νομίζουμε ότι οι αποφάσεις μας παίζουν κάποιον ρόλο στην γενική εικόνα της κοινωνίας. Η αλήθκια όμως είναι ότι τζιήνο που κάμνουμε δεν παίζει σχεδόν κανέναν ρόλο στο πως θα διαδραματιστεί μια κατάσταση. Ο λόγος εν απλός. Όπως τζιαι στο λόττο, υπάρχουν δισεκατομμύρια μεταβλητές που είναι πάνω που τον έλεγχο μας.

Η ελεύθερη αγορά των ραντεβού

Φυσικά η ιδέα ότι το κράτος μπορεί να ρυθμίσει την “αγορά” επειδή εν “άδικη” εν ανόητη μιας τζιαι το κράτος, όπως τζιαι η ελεύθερη αγορά αποτελείται που ανθρώπους που είναι επιρρεπής στα ίδια ακριβώς πράματα - που διαφθορά ως φιλανθρωπία.

Για την φανέλλα ρε γαμώτο!

Θα κουκκουφούν την Τούρτζικη φανέλλα του Κουτσοκούμνη αλλά θα ξιάννουν την Ελληνικήν που κυμματίζει παντού, φορούν την σχεδόν ούλλοι τζιαι παίζουν πελλό ότι εν μια ελληνική κυβέρνηση που ήσσιε αρκετό σσιέρι στην εισβολή για να σώσει τον κώλο της.

Ευρωπαίες vs Μουσουλμάνες: Ποιές καταπιέζονται;

Το να αρνείται κάποιος να αλλάξει σημαίνει απλά ότι δεν το επιθυμεί, όχι ότι του έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου. Θα μπορούσε κάλλιστα να πει το ίδιο για εμάς. Το να φορά μια γυναίκα μαντίλα (ή σταυρό) είναι καθαρά προσωπική επιλογή και δεν επηρεάζει κανέναν άλλο από την ίδια.

O μύθος της 25ης Μαρτίου 1821

Ο μύθος του ελληνοχριστιανισμού και του «Θεού της Ελλάδος» απαιτούσε για την Επανάσταση, μια ιερή ημερομηνία όπως αυτή του Ευαγγελισμού, ένα μοναστήρι και έναν επίσκοπο και τα στρίμωξε όλα αυτά σε ένα παραμύθι που μπάζει από παντού.

Οι βαρώνοι νοσηλευτές

Μια μμαθκιά μετά την οικονομική κρίση τούτο ακριβώς επαληθεύει. Οι κυβερνητικοί δεν εκαταλάβαν σχεδόν τίποτε, συνεχίζουν να απειλούν, πιάννουν τζιήνο που θέλουν, τζιαι μετά οι ιδιωτικοί υπάλληλοι βουρούν τίτσηροι μέστα αγγούρκα για να πιερώσουν την νύφη.

Η εικόνα δακρύζει!

Τον καιρό εκείνο δεν είχαν google ads και πινακίδες δρόμου για διαφημίσεις. Δεδομένου ότι το πιο εύκολο εμπόρευμα ήταν ο φόβος, οι άνθρωποi έβρισκαν πιο πρακτικά έξυπνους τρόπους για να δελεάσουν τους συνανθρώπους τους. Πιο κάτω παρουσιάζονται λεπτομερείς “ιερές οδηγίες” για να κάνετε και εσείς την δική σας εικόνα να δακρύζει!

Ο Σφακιανάκης που μας φαράζει

Άσχετα με τι είπε ο Σφακιανάκης, η ελευθερία του λόγου δεν μπορεί να σταματά τζιαμέ που αρκέφκει η πολιτική ορθότητα. Η ελεύθερη άποψη ενός ατόμου δεν μπορεί να διώκεται ως μισαλλοδοξία με επιχείρημα τον αγώνα κατά του… ρατσισμού.

ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

Ξέρουμε και εμείς να ανεβάζουμε ελεηνές πινακίδες.   Κάποτε την Ευρώπη την διοικούσε η Καθολική Εκκλησία με πανομοιότυπο τρόπο που ελέγχει το Ισλάμ τα κράτη της Μέσης Ανατολής. Σε κάποια φάση ο κόσμος απλά εσταμάτησε να στηρίζει τα κοινά επειδή εκατάλαβε ότι οι...

Η Αλίκη στην χώρα των Αδιόριστων

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, η Αλίκη, επήε στην Αγγλία και ετέλειωσε marketing. Μετά επήε πίσω στην χώρα των Αδιόριστων και έμπηκε μέσα στον μαγικό κατάλογο διοριστέων του marketing. Εκεί περιμένει την σειρά της για να εργοδοτηθεί σε όποια εταιρεία θελήσει. Όταν ερωτηθεί για την παρών εργασία και μαθησιακές ειδικότητες της απλά λέει “αδιόριστη”.

Οι ανθρωπιστές της πασαρέλλας

Οι ανθρωπιστές της φωνής τζιαι του παράπονου. Οι ανθρωπιστές του βολέματος που θα σείρεουν 5-10 ευρώ μέσα σε μια σύκλα, θα πάν να δούν και τον ανερχόμενο πολιτικό που θα παρευρεθεί για να γαλέψει λλίους ψήφους - τζιαι θα πάει σπίτι του να τζιημηθοεί πναστός ανθρωπιστής! Τα σύνορα της ανθρωπιάς του θα είναι να πεί στο κράτος να τα κανονίσει. Τα σύνορα της ανθρωπιάς του θα είναι να την πεί στους φασίστες ότι ανθρωπία δεν έσσιει σύνορα ενώ τα δικά του σύνορα φτάνουν έξω πόσσω του.

Πώς να ξεχωρίζετε θεωρίες συνομωσίας

Μήπως το εμβόλιο της γρίπης είναι στην πραγματικότητα πειραματικό εμβόλιο με νεκρά κύτταρα; Μήπως τους δίδυμους πύργους τους έριξαν με βόμβες και το αεροπλάνο ήταν ολόγραμμα; Μήπως μας ψεκάζουν οι Αμερικάνοι με αεροπλάνα για να μας έχουν υπό έλεγχο; Mήπως ανακαλύφθηκε...

Αθανασία ή Θάνατος

Όλες οι θρησκείες είναι παράγωγα του θανάτου. Εαν και εφόσον κάποτε θα μπορούμε επιτύχουμε τεχνολογική αθανασία, η μνήμη και η φαντασία θα παραμείνουν τα μόνα αντίδοτα του. Η θρησκεία θα παραμείνει στο είναι μας όσο αυτό είναι θνητό. Πιστεύουμε ότι θα ήταν καλά να μας...